Dit zijn onze ambassadeurs. Zij inspireren ons en andere theaterbezoekers. Hoe? Door hun ervaringen te delen met videoreportages en blogs, hier op onze website, op social media of gewoon door het te vertellen tijdens ontmoetingen. Ze bezoeken speciaal geselecteerde voorstellingen in De Maagd, op andere locaties en gaan ze zelfs buiten de stad op pad.

Wil jij ook graag theaterambassadeur worden? Vraag meer informatie aan via marketing@demaagd.nl

Wendy

Leuker is het om zelf op het podium te staan. Dat heb ik ook een paar keer mogen meemaken. Dat is echt magie! 
Ik ben blij dat ik ambassadeur van Theater De Maagd mag zijn. Ik wil graag alle ins en outs van theater laten zien. De artiest, achter de schermen en al wat er bij komt kijken. Wie weet zie ik jou binnenkort bij een van de voorstellingen!

Ik wil graag alle ins en outs van theater laten zien. De artiest, achter de schermen en al wat er bij komt kijken.

Bekijk alle video's van Wendy                                 Bekijk alle blogs van Wendy

 

Mario

Ik hou veel van theater. Die liefde wil ik als theaterambassadeur het komende jaar graag op jou overbrengen. Ik zou zo graag willen dat er meer waardering komt voor het theater. Er gebeuren zoveel mooie dingen. Het theater heeft vaak nog een wat stoffig imago en dat moet weg. Het theater is zo afwisselend en boeiend. Er wordt keihard gewerkt door amateurs en professionals om het publiek maar ook zichzelf iets moois te geven. Ook achter de schermen gebeurt veel en dat wil ik graag laten zien.

Ik hoop jullie allen te mogen overtuigen dat theater en de artiesten de waardering en aandacht krijgen die zij verdienen.

Bekijk hier alle video's van Mario

Bekijk hier alle blogs van Mario

Vasco

Toen ik de kans kreeg om theaterambassadeur voor De Maagd te worden, greep ik deze met beide handen aan! Ik wil graag mensen naar het theater lokken om hun de sfeer te laten proeven die ik de afgelopen jaren heb geproefd. Hun kennis te laten maken met een van de mooiste cultuurvormen van Nederland: Theater!

Ik dacht namelijk dat het een ‘stoffig’ imago had en eigelijk alleen oudere mensen naar het theater gingen. FOUT!

Bekijk hier alle video's van Vasco

Bekijk hier alle blogs van Vasco

Erik

Mijn echtgenote en ik zijn reeds jarenlang gepassioneerd door verschillende vormen van theaterbeleving. Spijtig genoeg blijven we in ons thuisland België veel te dikwijls op onze spreekwoordelijke honger zitten, met een aanbod dat meestal beperkt is en ook weinig innovatief.
In 2007 besloten we dan ook over de landsgrenzen heen te kijken en ja … in ons buurland Nederland was er wél een bruisend theaterleven en –beleving mogelijk, niet alleen door een enorme verscheidenheid aan locaties, maar ook en vooral door een veel boeiender programmatie. 

Wat er achter de schermen gebeurt is echt interessant. Als ambassadeur deel ik dat via mijn social media.

Bekijk hier alle video's van Erik

Bekijk hier alle blogs van Erik