Brochures van Theater De Maagd

Benieuwd wat onze agenda is, maar wil je dit altijd fysiek bij de hand hebben? Geen probleem natuurlijk. Onze brochure is elk jaar gratis te bestellen. Hierna krijg je deze in de bus en kan je rustig op zoek gaan naar de voorstellingen die jij leuk vindt.

We hebben dit seizoen twee brochures. Onze seizoensbrochure en nieuw is de jeugdbrochure. Lees onderstaand voor meer informatie

Gratis brochure aanvragen

Seizoensbrochure

Nieuwe brochure 2024-2025 ontvangen?

Iedereen bedankt die de brochure voor seizoen 2023-2024 heeft aangevraagd. Wil je ook de nieuwe voor seizoen 2024-2025 ontvangen? Vul dan dit formulier in.

Wat natuurlijk ook kan is naar een voorstelling komen. Dan liggen de maandflyers en in mei ook de nieuwe brochure vooraan bij de deur voor je klaar.

Afbeelding gemaakt door Stef Lernous >>

Jeugdbrochure

Met de jeugdbrochure kan jij, je kind of kleinkind op een leuke manier zien wat voor leuke voorstellingen wij voor alle jeugdige bezoekers op onze agenda hebben staan. In deze brochure staan naast de shows ook spelletjes, een winactie en leuke informatie in. 

De brochure kan je gratis ontvangen in je brievenbus door een mail te sturen naar marketing@demaagd.nl onder vermelding van 'jeugdbrochure'. Vergeet natuurlijk niet om je adres en naam te benoemen.