Je bezoek

Kaarten tonen

Wat leuk dat je in ons Theater een voorstelling gaat bezoeken. Vanaf begin af aan willen we ervoor zorgen dat je bezoek zo soepel mogelijk verloopt. 

Kom je binnen? Dat kan vanaf 45 minuten voor aanvang voorstelling, bij Peutertheater vanaf 30 minuten voor aanvang voorstelling en bij een inleiding 15 minuten voor aanvang inleiding. Zorg er voor dat je jouw ticket gereed heb. Dit mag op je mobiel of natuurlijk uitgeprint. Een van onze vrijwilligers zal je kaartje controleren en eventueel de juiste kant van jouw stoel(en) aanwijzen.

Drinken en arrangementen

Aan onze bar kun je voor de voorstelling, na de voorstelling of in de pauze gewoon drinken halen aan de bar. Let op! Je mag NIET met je drankje de zaal in, tenzij anders aangegeven. 

Drankje

Controleer je ticket goed, want het kan zomaar zijn dat er bij je ticket een drankje is inbegrepen. Dit drankje kun je tijdens de pauze afhalen bij de bar of na de voorstelling indien er geen pauze is. Er staat ook fris klaar op de zogeheten 'blokken'; daar kun je jouw inbegrepen drankje gewoon pakken.

Arrangementen
Bij veel voorstellingen is het mogelijk om een arrangement bij te bestellen. Er twee opties, een gewoon arrangement of een vegan arrangement. Deze kun je direct toevoegen aan de bestelling van je tickets. Meld je bij binnenkomst bij de kassa, dan wordt ervoor gezorgd dat je in de pauze of na de voorstelling je arrangement rustig kunt nuttigen in de Arenafoyer.

Kaartjes al besteld, maar je wilt toch graag een arrangement? Die kun je alsnog bijboeken in Mijn agenda.

Garderobe

Je jas ophangen is gratis in Theater De Maagd. De garderobe staat aangegeven met bordjes, maar ook zonder deze aanwijzigingen is het simpel te vinden. Loop bij binnenkomst, na het controleren van de tickets, rechtdoor en vervolgens door de klapdeuren. Of vraag het aan één van onze medewerkers. Zij helpen je graag. De garderobe is onbewaakt.

Je stoelen

Op je kaartje staan de stoelen die je hebt besteld. Hierbij wordt ook de rij weergeven. De stoelen zijn genummerd per twee. Een voorbeeld hiervan is dat stoel 6 en 8 naast elkaar zitten. Stoel 7 zit aan de andere kant van de zaal.

Een goede reminder is dat alle oneven genummerde stoelen aan de linkerkant bevinden van de zaal en alle even genummerde stoelen rechts.

Mocht je het even niet weten waar je zit? Dan staan onze vrijwilligers altijd voor je klaar bij de zaal om je verder te helpen.