Arrangementen

Geniet in de pauze of na de voorstelling van een heerlijk arrangement aan een gereserveerde tafel voor slechts € 4,95 per persoon (of € 8,20 per persoon wanneer de voorstelling exclusief consumptie is). Het arrangement kun je direct bij je tickets kopen tot minimaal 3 dagen voor aanvang voorstelling.

Arrangement 1 

Arrangement 1 bestaat uit diverse hapjes, zoals kaas en kipspiesjes. (Zie afbeelding)
 

Arrangement 2 - Vega

Arrangement 2 is de vega variant van arrangement 1. Alle vleesproducten zijn vervangen

Theatertafelen

Maak het avondje theater compleet door vooraf lekker te dineren. Met verschillende restaurants hebben wij een samenwerking waar je voor een mooi bedrag heerlijk kunt eten. Natuurlijk ben je dan op tijd voor de voorstelling.
Vergeet bij het reserveren niet om te vermelden dat het om 'theatertafelen' gaat.
Het arrangement Theatertafelen reserveer je bij alle voorstellingen in Theater De Maagd die om 20:00 of later beginnen bij het restaurant zelf (m.u.v. voorstellingen die een voorbespreking hebben en die op donderdag zijn). Je kunt voor maximaal 4 personen boeken. Je wordt daar 2,5 uur (2 uur bij Restaurant 1397) voor aanvangstijd van de voorstelling verwacht en bent op tijd weer in de foyer van De Maagd.

Theatertafelen bij Restaurant 1397

Dit betekent een compleet avondje uit voor € 44,50 extra p.p. (excl. drankjes). Eerst gastronomisch dineren bij Restaurant 1397 (Grote Markt 36) in het historische centrum van Bergen op Zoom en daarna gegarandeerd op tijd in de foyer aan de koffie. Geniet van onze eigentijdse en innovatieve kaart met lokale en wereldse invloeden. De  menukaart is bewust samengesteld door ons keukenteam onder leiding van chef-kok Torben Bouterse. Geef met je reservering aan of wij met dieetwensen of voedselallergieën rekening moeten houden. Bij dit restaurant word je 2 uur voor aanvang voorstelling binnen verwacht.

Reserveren doe je bij het restaurant zelf: T 0164 252050 o.v.v. Theatertafelen.

Theatertafelen bij Ristorante Napoli

Dit betekent een compleet avondje uit voor €29,50 extra p.p. (excl. drankjes). Eerst lekker eten bij Ristorante Napoli (Kerkstraat 10) in het historische centrum van Bergen op Zoom en daarna gegarandeerd op tijd in de Maagdfoyer aan de koffie. Ongedwongen culinair kunnen genieten in een gastvrij restaurant waar smaak en kwaliteit hoog staan. Traditionele Italiaanse specialiteiten als innovatieve Italiaanse specialiteiten. Diverse gerechten worden aan tafel afgemaakt, geflambeerd of uitgeserveerd.

Reserveren doe je bij het restaurant zelf: www.napolibergenopzoom.com • T 0164 243704 o.v.v. Theatertafelen (niet mogelijk bij voorstellingen op donderdag).

Theatertafelen bij Bistroclub de Stadsburger

Dit betekent een compleet avondje uit voor €23,50 extra p.p. (excl. drankjes). Eerst lekker eten bij Bistroclub de Stadsburger (Zuivelstraat 3) in het historische centrum van Bergen op Zoom en daarna gegarandeerd op tijd in de foyer aan de koffie. Eerlijke ingrediënten zonder fratsen. Met een beetje geluk zingt één van onze medewerkers de mooiste songs tijdens je bezoek. Geniet van de sfeer, het lekkere eten, maar vooral van elkaar. Je krijgt een voorgerecht naar keuze, burger naar keuze (met uitzondering van de double trouble) en koffie/cappuccino na. Meer info en menu op www.bistroclubdestadsburger.nl

Reserveren doe je bij het restaurant zelf: T 0164 745492 o.v.v. Theatertafelen (niet mogelijk op maandag).

Theatertafelen bij Casa de Castro

Bij Tapasbar Casa de Castro (Steenbergsestraat 1) is het genieten in Spaanse sferen met authentieke Spaanse tapas en gerechten. Daarbij serveren wij natuurlijk bijpassende bieren, wijnen, kofie's uit het mooie zuiden. OntSPANJE en geniet!

Reserveren doe je bij het restaurant zelf online via www.casadecastro.nl of bel 0164 657965 o.v.v. Theatertafelen (niet mogelijk bij voorstellingen op maandag en dinsdag)

Theatertafelen bij Oase

Dit betekent een compleet avondje uit voor €34,50 extra p.p. (excl. drankjes). Eerst lekker eten bij Oase (Fortuinstraat 3), in het historische centrum van Bergen op Zoom en daarna gegarandeerd op tijd in de foyer aan de koffie.

Het mooie en bijzondere pand de Balanche middenin Bergen op Zoom vraagt om ‘genieten’, vonden eigenaren Donny en Roos Musters. Na een grondige verbouwing openen zij op 26 juli 2017 de deuren van Oase. Je kunt bij Oase terecht voor de goede dingen van het leven. Een kaas- en charcuterieplateau, bijzondere lunchgerechten, mooie wijnen en -uniek in Bergen op Zoom- Amerikaans craftbeer. “We willen dat iedereen zich hier thuis voelt”, vertellen Donny en Roos. “Als je alleen in alle rust een kop koffie wilt drinken, dan is Oase jouw rustmoment in de drukte van alledag. Wil je met een grotere groep lunchen of genieten van een high-wine? Dan creëert Oase jullie eigen hotspot.”

Wie bij Oase gaat theatertafelen krijgt een voorgerecht met vis, een vleesgerecht als hoofdgerecht en als nagerecht keuze uit aangeklede koffie of dessert.

Reserveren doe je bij het restaurant zelf: www.oasebergenopzoom.nl • T 06 52411010 o.v.v. Theatertafelen (niet mogelijk bij voorstellingen op maandag en dinsdag).

Theatertafelen bij de Gouverneur

Genieten van heerlijke gerechten voordat je gaat genieten van een voorstelling in Theater De Maagd? Dan ben je bij restaurant de Gouverneur aan het juiste adres (Gouvernementsplein 1). Ze serveren smaak en beleving! Tot snel.

Reserveren doe je bij het restaurant zelf: op www.de-gouverneur.nl o.v.v. Theatertafelen.