Arrangementen

Geniet in de pauze of na de voorstelling van een heerlijk arrangement aan een gereserveerde tafel voor slechts € 5,50 per persoon (of € 9,00 per persoon wanneer de voorstelling exclusief consumptie is). Het arrangement kun je direct bij je tickets kopen tot minimaal 3 dagen voor aanvang voorstelling. Geef jouw drankkeuze voorafgaand aan de voorstelling door bij de kassa in de foyer van De Maagd en wij zorgen dat het voor je klaarstaat.

Arrangement 1 

Arrangement 1 bestaat uit diverse hapjes, zoals kaas en kipspiesjes. (Zie afbeelding)
 

Arrangement 2 - Vega

Arrangement 2 is de vega variant van arrangement 1. Alle vleesproducten zijn vervangen

Theatertafelen

Maak het avondje theater compleet door vooraf lekker te dineren. Met verschillende restaurants hebben wij een samenwerking waar je voor een mooi bedrag heerlijk kunt eten. Natuurlijk ben je dan op tijd voor de voorstelling.
Vergeet bij het reserveren niet om te vermelden dat het om 'theatertafelen' gaat.
Het arrangement Theatertafelen reserveer je bij alle voorstellingen in Theater De Maagd die om 20:00 of later beginnen bij het restaurant zelf (m.u.v. voorstellingen die een voorbespreking hebben). Je kunt voor maximaal 4 personen boeken. Je wordt daar 2,5 uur (2 uur bij Restaurant 1397) voor aanvangstijd van de voorstelling verwacht en bent op tijd weer in de foyer van De Maagd.

Theatertafelen bij Restaurant 1397

Dit betekent een compleet avondje uit voor € 47,50 extra p.p. (excl. drankjes). Eerst gastronomisch dineren bij Restaurant 1397 (Grote Markt 36) in het historische centrum van Bergen op Zoom en daarna gegarandeerd op tijd in de foyer aan de koffie. Geniet van onze eigentijdse en innovatieve kaart met lokale en wereldse invloeden. De  menukaart is bewust samengesteld door ons keukenteam onder leiding van chef-kok Torben Bouterse. Geef met je reservering aan of wij met dieetwensen of voedselallergieën rekening moeten houden. Bij dit restaurant word je 2 uur voor aanvang voorstelling binnen verwacht.

Reserveren doe je bij het restaurant zelf: T 0164 252050 o.v.v. Theatertafelen.

Theatertafelen bij Bistroclub de Stadsburger

Dit betekent een compleet avondje uit voor €23,50 extra p.p. (excl. drankjes). Eerst lekker eten bij Bistroclub de Stadsburger (Zuivelstraat 3) in het historische centrum van Bergen op Zoom en daarna gegarandeerd op tijd in de foyer aan de koffie. Eerlijke ingrediënten zonder fratsen. Met een beetje geluk zingt één van onze medewerkers de mooiste songs tijdens je bezoek. Geniet van de sfeer, het lekkere eten, maar vooral van elkaar. Je krijgt een voorgerecht naar keuze, burger naar keuze (met uitzondering van de double trouble) en koffie/cappuccino na. Meer info en menu op www.bistroclubdestadsburger.nl

Reserveren doe je bij het restaurant zelf: T 0164 745492 o.v.v. Theatertafelen (niet mogelijk op maandag).

Theatertafelen bij Sentido

Mexico, een land met vele culinaire hoogtepunten. Om u kennis te laten maken met deze hoogtepunten zijn wij bij Mexicaans Restaurant Sentido begonnen met shared dining! Wij reserveren een 2-of 3-gangenmenu. Wij nemen u tijdens een smaakvolle avond uit mee op reis door Mexico met vele verschillende gerechten en smaken. proef, beleef en geniet, maar dan samen!
Reserveren via sentidoboz.nl o.v.v. Theatertafelen

Theatertafelen bij Nostro

Een Italiaanse beleving, welkom bij Nostro! Dit betekent een compleet verzorgde avond voor jou, familie en/of vrienden vanaf €26,50 p.p. (excl. drankjes). Het wisselende menu zorgt ervoor dat u iedere week kunt genieten van verschillende soorten Italiaanse gerechten. Je krijgt een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie/thee met wat lekkers na. Waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek waarom Nostro de plek is voor liefhebbers van de Italiaanse keuken.
Buon appetito! Reserveren: T 0164 244157 o.v.v. Theatertafelen.

Theatertafelen bij de Gouverneur

Genieten van heerlijke gerechten voordat je gaat genieten van een voorstelling in Theater De Maagd? Dan ben je bij restaurant de Gouverneur aan het juiste adres (Gouvernementsplein 1). Ze serveren smaak en beleving! Tot snel.

Reserveren doe je bij het restaurant zelf: op www.de-gouverneur.nl o.v.v. Theatertafelen.