The Trueman Show Theater Tour

That’s the Spirit
vr 5 apr 19:30 - 22:00
Grote Zaal
vr 5 apr ’24
19:30 - 22:00
Pauze 20:30
Geweest

BAM! We sluiten dit jaar met een knal af, want… we hebben GROOT NIEUWS! Achter de schermen is er hard gewerkt, en we kunnen niet wachten om het resultaat met jullie te delen. Stap binnen in de wereld van The Trueman Show, waar we vanaf februari op een epische reis gaan langs de mooiste theaterlocaties verspreid door het hele land.

We zijn ontwaakt in een wereld die minder vrij is dan we dachten. Het wordt steeds duidelijker. Vrijheid betekent voor iedereen iets anders, maar het is wel een essentiële voorwaarde voor een fijn leven. Zo zitten we allemaal op de weg naar vrijheid, extern, maar ook intern. Hoe bevrijden we onszelf van die beperkende gedachten? Van datgene wat ons tegenhoudt om onze potentie te leven, om groots te zijn, om hier te doen wat we eigenlijk moeten doen. Oftewel, hoe word je nou vrijer in een wereld die steeds minder vrij is?

Wij gaan op zoek naar het antwoord. En we gaan het niet alleen vertellen, we gaan het laten zien. The Trueman Show Theater Tour brengt ons door het hele land, samen met dé topgasten van de afgelopen jaren. We gaan de vraag stellen: wat is jouw weg naar vrijheid? En in de weg naar vrijheid, nemen we de symboliek van de Grot van Plato mee. Het is een ontdekking van een hogere waarheid, die je laat zien dat er buiten de grot een nieuwe wereld op je wacht. Hoe zou het zijn, als jij dit kunt ervaren? Samen in dat gevoel van vrijheid stappen om vervolgens volledig geïnspireerd naar huis te gaan? Met meer vrijheid in jezelf én mensen om je heen die hetzelfde pad bewandelen.

Binnenkort onthullen we de geweldige line-up van gasten! En natuurlijk vertellen we je wanneer we in jouw stad te vinden zijn. Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de locaties en de gasten, én om als eerste de kans te krijgen om tickets te bemachtigen. Stay tuned voor meer info!

Wij kunnen niet wachten… Tot snel in jouw stad!

Tickets koop je op de website van That’s the Spirit via de tickekts-knop.