Rapunzel De Musical (4+)

Van Hoorne Studios
do 4 jan
do 4 jan ’24

Rapunzel heeft prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl ze met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de gouden schaar, wordt kappersknecht Tobias verliefd op Rapunzel. Maar de jaloerse molenaarszoon ontvoert de prinses en sluit haar op. Lukt het Tobias om haar te vinden? En komen haar lange haren misschien dan toch nog van pas? Een glansrijke familiemusical die een ware beleving is voor jong, maar ook voor oud!

Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne Studios in seizoen 23-24 Rapunzel de Musical naar het theater.

Iedereen heeft, ongeacht leeftijd, een kaartje nodig.

Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!

Kom verkleed naar het theater en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Al vele jaren op rij zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios échte publiekstrekkers. Door de humor krijgen de bekende sprookjesverhalen een grappige twist, waardoor de voorstelling leuk is voor de hele familie!