Winnie de Poeh (4+)

Disney Musical
za 23 dec
za 23 dec ’23

Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (oh… en vergeet Teigetje niet!) komen tot leven in een prachtig verbeelde musical-bewerking.

Met de wereldberoemde Disney-liedjes van Oscar- en Grammy Award-winnaars Robert en Richard Sherman, wordt dit verhaal verteld met nieuwe theatrale en levensgrote poppen. Gebaseerd op de wereldberoemde verhalen van A. A. Milne en de films en tv-series van Disney.

Na het succes van Disney Winnie de Poeh in New York, Chicago en Londen, brengt Morssinkhof Terra Theaterproducties deze nieuwe familiemusical nu voor het eerst naar Nederland, volledig gezongen en gesproken in het Nederlands!

Diep in het Honderd Bunderbos staat een nieuw avontuur te beginnen, wanneer de Oostwind en de Westwind draaien. Het wordt een drukke dag voor Winnie de Poeh, als hij op zoek naar honing uiteindelijk zelfs een boom in moet duiken! Gelukkig zijn al zijn vriendjes er om te helpen, Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn,Uil en oh, Teigetje ook!

Iedereen heeft, ongeacht de leeftijd, een kaartje nodig.

De avondvoorstelling is komen te vervallen. Heb je kaarten voor de voorstelling van 19:30 uur? Dan krijg je van ons nog bericht over hoe en wat. Excuses voor deze wijziging.

Extra info

Recensies n.a.v. de première op 30 september

MusicalJournaal
Winnie de Poeh is een aanrader voor jong en oud. Hier te lezen.

ILoveTheater
Het poppenspel is zo goed, je vergeet soms dat de poppen niet zelf bewegen. Hier te lezen.

Volkskrant
Dankzij knap poppenspel komt het Honderd Bunderbos tot leven.