Pietje Bell en de Bende van de Zwarte hand

Een hartverwarmende familiemusical
za 25 nov 19:00 - 20:15
Grote Zaal
za 25 nov ’23
19:00 - 20:15
Geweest

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand!

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart.

Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet. Beleef een onvergetelijke avond of middag vol humor, nostalgie, vriendschap en leuke liedjes!

Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand?

Op het toneel zie je ook het jonge Bergse talent Eva Franken. Ze was eerder al te zien in Kruimeltje en Dolfje Weerwolfje.

Iedereen heeft, ongeacht leeftijd, een kaartje nodig.

Vier je verjaardag met Pietje Bell!
Zoek je nog een leuk feestje om je verjaardag te vieren? Kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar de voorstelling van Pietje Bell! Alle kinderen krijgen 20% korting op een kaartje en ouder/begeleider mag gratis mee naar binnen. Heb je interesse? Mail dan kassa@demaagd.nl.