De leukste decemberacties in de stad!

Ook Theater De Maagd viert de feestdagen! In december zijn er ruim 14 verschillende voorstellingen te bezoeken voor de hele familie. Maar dat is niet alles! Ook buiten de theatermuren bruist de stad van de decemberacties. Hieronder kan je er alles over lezen: 

Vind het Gouden Ticket
In de decemberperiode zijn in de binnenstad in de winkels onze speciale feestdagen flyers te vinden. Maar er zitten ook een paar speciale tussen. Vind jij onze gouden flyer? Gefeliciteerd! Dan win je een gratis kaartjes voor één van de deelnemende voorstellingen. Alle informatie zal op het Gouden Ticket te vinden zijn. Er zijn maar een paar van deze Gouden Tickets te vinden. 

Win een kortingsbon van Intratuin
Koop kaartjes voor voorstellingen die plaatsvinden tijdens en rondom de feestdagen van 15 december tot en met 7 januari en maak kans op een kortingsbon van de Intratuin t.w.v. 25 euro! Hou om kans te maken onze Instagram en Facebook in de gaten.

Ga opzoek naar onze kerstpakketjes
In de binnenstad van Bergen op Zoom zijn zelfs speciale Theater De Maagd kerstpakketjes te vinden. In een paar winkels zal één van deze pakketjes te vinden zijn. Ben er dus op tijd bij want op = op. Wat er precies in zit blijft natuurlijk geheim. Ben jij een van de gelukkige die het pakketje weet te vinden? 

Prijzen/acties kunnen tot uiterlijk 15 januari gebruikt worden. Daarna vervallen deze. (let op: sommige voorstellingen of acties zijn eerder, dan vervalt het natuurlijk op die datum)