Maarten Stalpers

Gilbert Becaud ontmoet
zo 10 dec 15:00 - 17:00
Grote Zaal - Vrije zitplek
zo 10 dec ’23
15:00 - 17:00
Pauze 15:55
Geweest

Zanger, componist en multi-instrumentalist Maarten Stalpers neemt je mee terug naar de tijd waarin de Franse chansonniers hit na hit scoorden. Maarten studeerde klarinet en saxofoon aan het conservatorium zowel lichte als klassieke muziek en is als muzikant al jaren actief op vele podia.  
 
In de theatertour 'Gilbert Becaud ontmoet'... zingt, speelt en stelt Maarten je voor aan de vrienden en collega's van Gilbert Becaud (1927-2001) zoals o.a. Edith Piaf , Charles Aznavour, Jacques Brel, Julien Clerc en Charles Trenet.  
Een onvergetelijke voorstelling voor de liefhebbers van de Franse chansons met een repertoire dat ontroert en het publiek ook volop laat meezingen.  
 
Deze avond is één groot feest der herkenning!

Speciale gast toetsenist-componist PETER BAARTMANS 
Begon op 8-jarige leeftijd met accordeon en ontwikkelde zich al snel als een groot muzikaal talent.

Peter studeerde piano en kerkorgel aan het Conservatorium Tilburg. 

Hij speelde als toetsenist in de band van Rob de Nijs ,maakte een reeks platen en CD’s in diverse muziekstijlen. Peter won de Europese finale van het Electone-festival in Parijs .Hij viel op vanwege zijn excellente, vaak concertachtige demo's. 

Sinds 1991 is Peter werkzaam voor Yamaha Corporation ( Japan) en verzorgt seminars voor demonstrateurs van Yamaha over de hele wereld.

Voor zijn muzikale vriend Maarten Stalpers maakte hij alle orkestbanden voor zijn CD “ L’amour de la chanson” en zijn boek : “Jouer”.

Maarten zegt enorm verheugd te zijn met de aanwezigheid van Peter als muzikale gast tijdens deze voorstelling van “Gilbert Becaud ontmoet….”