Viva Los Musicales

Uitgevoerd door YOUNG BOV
di 19 mrt en za 23 mrt
di 19 mrt ’24
en
za 23 mrt ’24

In de prachtige stad Buenos Aires wordt een heel bijzondere wedstrijd georganiseerd. Talentvolle jongeren van over de hele wereld komen samen om in een grote musicalshow te strijden om de titel ‘Beste musicaltalent van de wereld’.

Tijdens de voorstelling volgen we niet alleen de deelnemers op weg naar de grote show, maar krijgt het publiek ook een kijkje achter de schermen bij de organisatie. Met name de productieleider blijkt minder stressbestendig dan goed is voor de productie…

Met 'Viva Los Musicales' brengt Young BOV dit jaar een splinternieuwe, eigen musicalshow. Een swingende familievoorstelling met bekende en minder bekende musicalnummers in een nieuw verhaal.

Young BOV, gestart in 2022, is een initiatief voor de jeugd onder de vlag van Stichting BOV. Young BOV biedt jong musicaltalent tussen 11 en 18 jaar de kans om op een hoger niveau en met deskundige artistieke begeleiding een musicalproductie neer te zetten. In 2023 maakte Young BOV haar debuut in Theater De Maagd met twee voorstellingen van de juniorversie van 'The Addams Family'.