Rick's Tribute Concert With Friends

Muziek van hoog niveau en een vette knipoog naar drums.
za 23 sep 20:00 - 22:30
Grote Zaal
za 23 sep ’23
20:00 - 22:30
Geweest

Dit jaar biedt Rick’s Tribute Concert weer een fantastische voorstelling met livemuziek van topmuzikant Mick Stender met zijn band, o.a. bekend van zijn live-optredens bij Giel Beelen op NPO Radio 2. Mick Stender is het nieuwe Rock ’n Roll symbool van de 21e eeuw. Deze singer-songwriter schrijft zijn nummers in de stijl van Americana, Rock ’n Roll en is geïnspireerd door muzikanten als Elvis Presley, Johnny Cash en Danny Vera. De voorstelling wordt afgewisseld met optredens van bekende drummers, waaronder René Creemers (uitgeroepen tot de beste fusion/world drummer van de Benelux) en Lean Robbemont (bekend van o.a. Alain Clark, Waylon en de Toppers Live) die reeds de top hebben bereikt! Kortom, een mooie avond uit met muziek van hoog niveau en een vette knipoog naar drums. Dit alles voor het goede doel!

Goede Doel
Rick’s Tribute Concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Meeussen Fonds, Bedrijvenvereniging TNP en Theater De Maagd.
De opbrengsten van deze avond komen ten goede aan de Rick Jonckheere Foundation voor onderzoek naar de zeldzame afweerstoornis CVID. Voor meer informatie: www.rickjonckheerefoundation.nl