Comedy Night

by Comedy Tunes
do 21 mrt 20:30
Poppodium Gebouw-T
do 21 mrt ’24
20:30
Geweest

Op een Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begint te ontspannen, lachen en de stresshormonen verdwijnen. Na een Comedy Tunes Comedy Night zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel.

De comedians van deze avond zijn:

Suprise Act.
We hebben vanavond een zeer bijzondere comedian op het podium. Maar wie  gaat het worden is natuurlijk de vraag???  Een surprise act, blijft een surprise act, zolang wij onze mond houden, dus dat doen we dan nog even. Wij zijn in Gebouw-T wel zeer vereerd dat deze topper bij ons op het podium komt staan. Nieuwsgierig koop dan die tickets het wordt sowieso een top een avond voor je lachspieren.

MC Adam Fields
Adam Fields komt oorspronkelijk uit Londen maar is nu woonachtig in Amsterdam. Adam is een comedian met jarenlange ervaring. Zijn typische Britse humor valt overal goed in theaters op festivals of op bedrijfsevenementen. Bij Adam krijgt iedereen tranen in de ogen van het lachen. Adam speelt door heel Europa van Parijs tot aan Barcelona van London tot aan Oslo, maar zijn vaste comedy-thuishonk blijft altijd nog het Comedy Cafe in Amsterdam.

Bob Koomen
Bob Koomen is een van de opkomende talenten van de Comedytrain in Amsterdam. De laatste jaren heeft hij veel podium-ervaring opgedaan in het Toomler de thuishaven van de Comedytrain. Nu is het tijd om de vleugels uit te slaan en zijn comedy ook eens te laten zien in de rest van Nederland. Deze bizarre en droge comedian laat je contineu verrassen. Kom langs en ontdek die unieke comedy-talent.

Vincent Geers
Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg. Geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedy show vaak te zien is in een show van Comedytunes.