Life on Stage

Open Dag
zo 28 jan 13:00 - 17:00
Grote Zaal
zo 28 jan ’24
13:00 - 17:00
Geweest

Na eerdere succesvolle edities openen Theater De Maagd en Poppodium Gebouw-T op zondag 28 januari tijdens Life on Stage opnieuw gezamenlijk de deuren voor een exclusief kijkje achter de schermen. Als bezoeker leer je de verschillende mogelijkheden van de toepassing van techniek op een interactieve manier kennen om zo te ontdekken wat het inhoudt om de technicus van de toekomst te zijn.  

Bekijk de timetable hier

Een interactief programma voor jong en oud
De middag zit boordevol interactieve workshops, verhalen van succesvolle samenwerkingen tussen artiesten en technici en natuurlijk de mogelijkheid tot het maken van een eigen geluidsmix en lichtshow. Ook kun je in Gebouw-T in de studio meekijken tijdens opnames met singer-songwriter Berber en rockband Bunker, deelnemen aan een virtual reality (VR) workshop en je DJ-skills bijspijkeren bij de silent disco door L-Dinero en Fhonix. Daarnaast worden er bierkratsessies georganiseerd met onze Artists in Residence Jannes van Kaam (Bongloard, FFOOSS) en De Toegift.

In Theater De Maagd word je als bezoeker meegenomen op een interactieve tour door het theater waarbij alle facetten van podium- en evenemententechniek voorbijkomen en beleef je uiteindelijk een, door jou zelf ontworpen(!), spectaculaire licht- en geluidshow op het toneel.  

Life on Stage – Open Dag
Poppodium Gebouw-T & Theater De Maagd
Zondag 28 januari – 13.00 – 17.00 uur
Gratis toegang!

Meer informatie? Kijk op www.lifeonstage.nu