CULTUUR EDUCATIE VOOR PO, VO EN MBO

Een mooie zin natuurlijk ‘meer cultuur met de klas’, maar wat gaat dat precies inhouden. De twee podia (Gebouw-T en De Maagd) willen ervoor zorgen dat cultuur er voor iedereen is. Dit, door middel van de reguliere programmering, maar ook door speciaal aanbod voor de scholen in de regio van Bergen op Zoom.

Dit aanbod is verschillend. Van een rondleiding door de panden tot aan speciale voorstellingen die worden geprogrammeerd. Maar natuurlijk is er meer mogelijk. Zo organiseren scholieren van Roncalli SG hun eigen evenement in Gebouw-T, komt groep 8 van de Marco Polo hun schoolmusical laten zien in Theater De Maagd, is er een speciaal introfeest voor de MBO-scholen en organiseert MollerJuvenaat een speciaal concert van het Militair Orkest.

Benieuwd wat dit nog meer in kan houden voor jou? Lees hieronder verder of neem direct contact op met de coördinator cultuureducatie, Evy Hommel.

Neem vrijblijvend contact op 

HOE WERKT CULTUUR EDUCATIE MET GEBOUW-T EN DE MAAGD?

Voor elke school, elk leerjaar en elke leerling kan er een speciaal verzoek ingediend worden. Voor onze podia’s is het verder vrij simpel. Met het scholenpakket kan jij voor jouw school of jouw klas gemakkelijk iets uitzoeken waarmee de leerlingen kennis maken met een theater of poppodium.

In dit scholenpakket staan alle mogelijkheden, zoals het bezoeken van voorstellingen (met korting), aanvragen van rondleidingen of juist het regelen van een bijzonder college. Lees onderstaande scholenplannen goed door en kijk wat voor jou geschikt is. Een verzoek wat niet in het pakket staat? Stuur dan een mail naar evy@gebouw-t.nl

Bekijk het scholenpakket PO
Bekijk het scholenpakket VO

Samengevat:

- Bekijk de scholenpakketten en vraag aan wat voor jou interessant is.
- Kom een bakje koffie doen en we bespreken samen de mogelijkheden
- Interesse in iets anders dan wat er in het pakket staat? Neem contact op via evy@gebouw-t.nl

PRIMAIR ONDERWIJS

De musical van groep 8 in een echt theater laten plaatsvinden, een mooie rondleiding door Gebouw-T of De Maagd met jouw klas of samen de jeugdbrochure doorspitten? Lees snel het scholenplan

Lees het scholenplan voor PO hier >>

VOORTGEZET ONDERWIJS

Laat je leerlingen eigen evenementen organiseren, laat een muzikant vertellen hoe de muziekwereld eruit ziet of bezoek gewoon een concertje (Met korting). Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden voor het voortgezet onderwijs.

Lees hier het scholenplan voor VO >>

Contactformulier

Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct