Hotel Modern

Nieuwe voorstelling
Onderdeel van Onbeperkt Avontuur Abonnement
do 24 apr 20:00
Grote Zaal - Vrije zitplek
do 24 apr ’25
20:00
Tickets
  • Deze prijs is inclusief € 4,25 (administratiekosten & consumptie)

Hotel Modern komt met een gloednieuwe productie. Dit gezelschap staat bekend om zijn unieke theatervoorstellingen waarin maquette-kunst, poppenspel, toneel en muziek samenkomen tot intense beeldverhalen. De artistieke kern, bestaande uit Pauline Kalker, Arlène Hoornweg en Herman Helle, bouwt complete werelden op het podium met maquettes, bevolkt door honderden personages. Door minicamera’s worden scènes gefilmd en levensgroot geprojecteerd, terwijl een componist live de soundtrack verzorgt. Hotel Modern brengt zo complete steden, ruimteschepen en loopgravenoorlogen tot leven, waarbij de beeldtaal suggestief en hyperrealistisch is, en het publiek volledig wordt meegezogen in de illusie.

Onbeperkt Avontuur Abonnement

Voor slechts € 99,- naar deze en nog veel meer avontuurlijke voorstellingen?

Deze voorstelling maakt deel uit van het Onbeperkt Avontuur Abonnement. Ga het avontuur aan en boek deze voorstelling samen met heel veel andere avontuurlijke voorstellingen voor slechts € 99,- Bij bezoek aan vijf voorstellingen, heb jij je abonnement er al uit! Kijk hier voor meer info en de andere avontuurlijke voorstellingen.

Exclusief in de regio
Deze bijzondere voorstellingen zie je alleen in Bergen op Zoom. Je ziet ze niet in de dichtstbijzijnde theaters en je hoeft er niet voor naar Breda, Rotterdam of Antwerpen! Mooi toch?