Sadettin K

Return of the King
Onderdeel van Onbeperkt Avontuur Abonnement
vr 31 jan 20:00
Grote Zaal - Vrije zitplek
vr 31 jan ’25
20:00
laatste kaarten
  • Deze prijs is inclusief € 3,50 (consumptie)

Na het succes van CITIZEN K en Somedaymyprincewill.com bundelen meesterverteller Sadettin Kırmızıyüz en regisseur Casper Vandeputte opnieuw hun krachten voor Return of the King.

De voorstelling belicht de remigratie van Sadettins gepensioneerde vader, die na vijftig jaar in Nederland te hebben gewoond, terugkeert naar Turkije om daar zijn ‘koning’ te zijn. Sadettin onderzoekt de impact van deze keuze op zijn vader, zichzelf en zijn eigen kinderen. Met humor, authenticiteit en relativering neemt hij het publiek mee op een reis die zijn vader eerder maakte. De voorstelling werpt ook een licht op de ‘schemergeneratie’ van migranten uit de jaren ‘70, die nu langzaam verdwijnt uit de Nederlandse samenleving, en reflecteert op hun impact op het land en de toekomst.

Onbeperkt Avontuur Abonnement

Voor slechts € 99,- naar deze en nog veel meer avontuurlijke voorstellingen?

Deze voorstelling maakt deel uit van het Onbeperkt Avontuur Abonnement. Ga het avontuur aan en boek deze voorstelling samen met heel veel andere avontuurlijke voorstellingen voor slechts € 99,- Bij bezoek aan vijf voorstellingen, heb jij je abonnement er al uit! Kijk hier voor meer info en de andere avontuurlijke voorstellingen.

Exclusief in de regio
Deze bijzondere voorstellingen zie je alleen in Bergen op Zoom. Je ziet ze niet in de dichtstbijzijnde theaters en je hoeft er niet voor naar Breda, Rotterdam of Antwerpen! Mooi toch?