Saskia Noort, Stella Bergsma e.a

met Unbeschreiblich Weiblich
za 18 nov 20:00 - 22:00
Grote Zaal
za 18 nov ’23
20:00 - 22:00
Geweest

Wat is een vrouw eigenlijk? Is ze haar maatschappelijke positie? Haar lichaam? Haar relaties of uiterlijk? Is dit alles met een pen te beschrijven? Saskia Noort en Stella Bergsma wagen zich eraan.


Samen met hun bloedeigen band Flaming Vulva's en een divers leger aan schrijfsters beschrijven en bezingen ze alles wat ze meemaken, wat hen opwindt of irriteert, kortom hoe het is om vrouw te zijn deze tijd. Van daten tot bodyshamen. Van abortus tot ouderschap. Van politiek tot romantiek. Verwacht te huilen te lachen en ademstokkende herkenning. Als je de zaal verlaat voel je je geïnspireerd, vol zusterliefde en natuurlijk... onbeschrijfelijk vrouwelijk!

Boekhandel Quist zal aanwezig zijn voor een boekenverkoop. Saskia en Stella zullen na de voorstelling graag deze boeken signeren.

Extra info

Recensies n.a.v. de première op 6 november

ILoveTheater
Als je de zaal verlaat, voel je je geïnspireerd, vol zusterliefde en natuurlijk… onbeschrijfelijk vrouwelijk! Hier te lezen

De uitgangsvraag, wat het betekent om vrouw te zijn, is verre van origineel, maar de uitwerking verrast op vele fronten. Hier te lezen