Leergeld De Brabantse Wal laat kinderen genieten van voorstelling Pietje Bell

In een bijzondere samenwerking tussen Stichting Leergeld De Brabantse Wal, Theater De Maagd, theater agency AT Next, REP Entertainment (Rick Engelkes) en een anonieme donatie worden tickets beschikbaar gesteld voor kinderen uit gezinnen die het financieel minder breed hebben, zodat zij kunnen genieten van de voorstelling Pietje Bell op zaterdag 25 november in Theater De Maagd.

Unieke actie brengt Pietje Bell naar gezinnen met financiële uitdagingen
De komende voorstelling van Pietje Bell belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor velen, dankzij een mooie actie. Stichting Leergeld De Brabantse Wal, Theater De Maagd, theater agency AT Next en REP Entertainment bundelen hun krachten om de toegang tot deze voorstelling ook mogelijk te maken voor kinderen waar thuis minder geld voorhanden is. Voor Pietje Bell op zaterdag 25 november worden er tickets beschikbaar gesteld voor gezinnen en kinderen die anders wellicht niet in de gelegenheid zouden zijn om deze voorstelling bij te wonen. Inmiddels zijn alle beschikbare kaarten vergeven aan verschillende gezinnen. Op deze manier krijgt iedereen de kans om van kunst en theater te kunnen genieten. Theater De Maagd en AT Next zijn blij om op deze manier ook een steentje bij te dragen.

Anonieme donatie

Het begin van deze samenwerking komt door een donateur, die liever anoniem blijft. Door deze persoon is er gekeken naar hoe we deze mooie actie konden beginnen en uitbreiden. Met een succesvol einde als resultaat.

Stichting Leergeld De Brabantse Wal: kansen voor alle kinderen, ongeacht financiële achtergrond
Leergeld De Brabantse Wal heeft als missie om kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, afkomstig uit gezinnen met financiële zorgen, kansen te bieden die anders buiten hun bereik zouden liggen. Door ondersteuning te bieden bij onderwijs gerelateerde kosten, lidmaatschappen bij verenigingen, en culturele activiteiten, streeft de stichting ernaar om deze kinderen volledig te laten participeren in de maatschappij. Nu meedoen, betekent later ook meetellen!

Met partners zoals Jarige Job wordt ook het vieren van verjaardagen een vrolijke gelegenheid, zowel op school als met vrienden. Leergeld De Brabantse Wal is vastbesloten om elk kind kansen te bieden om zich te ontwikkelen en sociale vaardigheden op te bouwen, ongeacht de financiële achtergrond. Deze samenwerking met Theater De Maagd, AT Next en REP Entertainment illustreert de inzet voor inclusiviteit en culturele toegankelijkheid.

Bergenaar op het podium
Op het toneel zie je Eva Franken tijdens de voorstelling van Pietje Bell. Zij komt uit Bergen op Zoom en heeft ook meegespeeld in andere producties, zoals Kruimeltje en Dolfje Weerwolfje.

Meer informatie
Wil je meer informatie over Leergeld De Brabantse wal? Bekijk dan de site, www.leergelddebrabantsewal.nl. Over de voorstelling van Pietje Bell is meer informatie te vinden op de site van Theater De Maagd.De voorstelling is op zaterdag 25 november.