In de krant: Sèno (9) speelt in muzikale theatervoorstelling ‘Rust en Vreugd’

Sèno (9) speelt in muzikale theatervoorstelling ‘Rust en Vreugd’, ‘Het moeilijkst vind ik het om mijn lach in te houden’

Sèno Franken (9) uit Halsteren deed eigenlijk auditie voor Pietje Bell, maar werd gevraagd voor Rust en Vreugd, een muzikale voorstelling, die de opvolger is van de Dagboeken van Hendrik Groen. Nu reist hij het land door met bekende acteurs als Linda Wagenmakers, Mats Hoogland, Doris Baaten en Wil van der Meer.

Benieuwd hoe het Sèno bevalt in ‘Rust en Vreugd’? Lees het volledige van Irma van Schaijk in BN De Stem artikel hier.

Over de voorstelling
Na de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh. 

Emma – een glansrol voor Doris Baaten - besluit vlak na de dood van haar man een tuinhuisje te betrekken bij volkstuinvereniging ‘Rust en Vreugd’. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp. Helaas geven niet alle bewoners haar een warm welkom. En daarom besluit ze samen met haar nieuwe vrienden vol bravoure in actie te komen!

De schrijver van Hendrik Groen weet wederom op komische wijze onze maatschappij onder een vergrootglas te leggen. Met veel humor en vilein. Rust en Vreugd is een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Mis het niet! Bestel hier je tickets.