Simsala Saartje

Ridder Rommelkont
za 21 sep 15:30
Grote Zaal
za 21 sep ’24
15:30
laatste kaarten
  • all-in-prijs

Alle kleuters opgelet, want in Theater De Maagd vindt de allereerste Simsala Saartje theatershow plaats!

Meneer Frans en zijn poppenvrienden Saartje en Tibbe beleven een magisch avontuur waarin een bijzonder sprookje tot leven lijkt te komen.

Het avontuur begint wanneer Meneer Frans een voorleesverhaal vertelt over Ridder Rommelkont. Deze ridder beleeft plezier aan het maken van rommel in slaapkamers. Niet veel later gebeurt er iets ongelooflijks... Ridder Rommelkont brengt een bezoekje aan de slaapkamer van Saartje en maakt heel veel rommel! Bestaat deze ridder dan echt? Of heeft iemand zich verkleed en wordt er een grapje met onze Simsalavrienden uitgehaald? 

Beleef, zing en dans mee met deze vrolijke voorstelling van Simsala Saartje!

Over Simsala Saartje
De educatieve kleuterserie Simsala Saartje is een bekend begrip op vele basisscholen in Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door de Lowys Porquinstichting. De avonturen van Meneer Frans en de handpoppen Saartje en Tibbe zijn gebaseerd op de thema’s en leerdoelen van groep 1-2. De uitspraak van letters, getalbegrip, betekenissen van woorden en vele andere educatieve doelen zitten op een speelse manier verwerkt in de afleveringen. Na het succes van 'Het Opruimlied' (1,5 miljoen streams) wordt Simsala Saartje ook volop in de huiskamers bekeken via YouTube Kids.

De kaartverkoop start op 12 juni om 18:00 uur.