Francis van Broekhuizen in Volle Zalen

Operazangeres Francis van Broekhuizen is een van de meest bekende sopranen in Nederland. Hoewel ze nationale bekendheid heeft verworven dankzij haar verschijning in diverse televisieprogramma's, onthulde ze tijdens het programma 'Volle Zalen' dat internationale roem nooit haar ambitie is geweest."Maria Callas was heel eenzaam en ik ken meerdere zangeressen met een grote carrière die dat ook zijn. Ik wil dat niet, gelukkig zijn is mijn grootste ambitie".

Hoewel Francis in talloze Nederlandse producties heeft gestaan, heeft ze nooit de behoefte gehad om internationaal door te breken. "Dan moet je audities doen over de hele wereld, veel reizen, en ik wist van mezelf dat ik dat niet zou trekken." Ze beschouwt zichzelf misschien als 'een beetje te provinciaal' voor dat soort leven. Liever zingt ze voor mensen in een verzorgingstehuis dan de wereld rond te trekken. 

Ondanks haar bescheiden ambities is Francis geliefd bij het Nederlandse publiek en staat ze bekend als een talentvolle operazangeres. Haar succesvolle tournee met de voorstelling 'Schandalig mooie opera!' brengt haar op zondag 12 mei naar ons theater.

Kijk hier voor meer info en tickets>>