Bergen op Zoom houdt van avontuur: zeer succesvolle start kaartverkoop Theater De Maagd

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen bij Theater De Maagd is 22 mei bijzonder succesvol van start gegaan. Er zijn nu al meer dan 10.000 kaarten verkocht voor het nieuwe theaterseizoen. De interesse in avontuur is groter dan ooit: alle 80 Onbeperkt Avontuur Abonnementen zijn verkocht. Dit belooft een seizoen te worden van culturele diversiteit en avontuur in Bergen op Zoom.

Nieuw: Onbeperkt Avontuur Abonnement
Theater De Maagd introduceert het Onbeperkt Avontuur Abonnement voor het nieuwe theaterseizoen. Dit abonnement omvat 16 unieke voorstellingen, variërend van moderne dans door het Scapino Ballet Rotterdam tot een moderne interpretatie van Romeo en Julia, en van het Vlaamse cult theatergezelschap Abattoir Fermée tot een klassiek nieuwjaarsconcert met vier vleugels. Deze voorstellingen zijn bijna allemaal exclusief te zien in Bergen op Zoom voor de regio West-Brabant, Zeeland en de Vlaamse grensstreek.

Abonnees zijn verzekerd van de beste zitplaatsen en kunnen zelf kiezen hoeveel voorstellingen ze willen bijwonen. Eén ding is zeker: bezoekers zullen elke avond verrast en verwonderd Theater De Maagd verlaten. Door de grote vraag is het maximum aantal abonnementen verhoogd van 50 naar 80 en deze zijn nu uitverkocht. Meer kan niet, omdat een aantal voorstellingen op toneel gespeeld gaan worden.

Een seizoen vol extra’s 
Naast de succesvolle verkoop van het Onbeperkt Avonturen Abonnement is natuulijk cabaret zeer populair. Christel de Laat is 2 keer uitverkocht, en ook René van Meurs, Henry van Loon, Rundfunk, Jan Jaap van der Wal, Jandino, Guido Weijers en Tineke Schouten koersen op uitverkochte zalen af. Het is fijn om te zien dat ook Francis van Broekhoven en Dominic Seldis, de theaterconcerten van Gerard van Maasakkers, Frank Boeijen en Veldhuis en Kemper en de theatercolleges van Raymond Mens (over de Amerikaanse verkiezingen) en Kluun (over pubers) gretig aftrek vinden.

Lokale trots 
Ook lokale Bergse verenigingen zijn dit seizoen weer van de partij, na hun zeer succesvolle voorstellingen en uitvoeringen in voorgaande jaren.

Meer informatie over alle voorstellingen>>