Cabaretiers en goede vrienden Peter Heerschop en Viggo Waas keren in 2025 terug naar het theater. Vanaf april van dat jaar brengen ze hun nieuwe voorstelling Jeugd ten tonele. Dit nieuws werd op 28 mei aangekondigd door Bos Theaterproducties. Ze staan op vrjdag 9 mei 2025 bij ons in De Maagd. De kaartverkoop is gestart> tickets

Peter Heerschop en Viggo Waas, beste vrienden, blijven mannen met plannen, altijd jongens gebleven. In wat mogelijk hun laatste theatershow samen is, geven ze nog één keer alles. Met jeugdige energie duiken ze in hun herinneringen, stellen vragen over jeugd, liefde en verloren lachmomenten. Elke vraag is een scène, elke scène een nieuwe vraag. Bijgestaan door vakidioten dagen Peter en Viggo het publiek uit mee te gaan in een levensveranderend programma met een zweem van nostalgie.

In november 2022 ontvingen we beide heren ook samen in De Maagd met de voorsteling Er gaat nog iets heel moois gebeuren.

Heerschop en Waas maakten dertig jaar lang deel uit van het cabaretgezelschap 'Niet Uit Het Raam', samen met Joep van Deudekom.