Cast van Rapunzel de Musical maakt zich klaar voor een betoverend theaterseizoen: repetities zijn gestart!

Op donderdag 24 augustus 2023 werd door middel van een betoverend moment de start van de repetitieperiode voor de nieuwe familiemusical 'Rapunzel De Musical' gevierd. De cast en crew sneed traditiegetrouw een smakelijke taart aan. Met Rapunzel De Musical voegt Van Hoorne Entertainment een nieuwe voorstelling toe aan hun reeks sprookjesmusicals. Rapunzel De Musical zal op donderdag 4 januari te zien zijn in Theater De Maagd.

Van Hoorne Entertainment brengt al meer dan 15 jaar lang de welbekende sprookjesverhalen tot leven op het toneel. Door een twist te geven aan de sprookjesverhalen weet de producent ieder jaar weer families te betoveren met een prachtige voorstelling. Jaarlijks bezoeken ruim 125.000 bezoekers de sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment waardoor de voorstellingen uitgroeiden tot een waar begrip. Zo werden de voorstellingen Belle en het Beest de Musical (2022) en Assepoester De Musical (2023) bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical.

Met groot enthousiasme zet Van Hoorne Entertainment de sprookjestraditie dit theaterseizoen voort met 'Rapunzel De Musical'. In deze betoverende musical zal Sita Vermeulen de van Rapunzel spelen; een mooie prinses met prachtige lange, magische haren. Zoals het publiek inmiddels is gewend van Van Hoorne Entertainment zal er ook een flinke doses humor worden toegevoegd aan dit verhaal.  Dit samen met de schitterende muziek, de prachtige kostuums en het mooie decor wordt het een glansrijke voorstelling geschikt voor de hele familie.

Het verhaal

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Rapunzel De Musical is op donderdag 4 januari te zien in De Maagd en belooft een magisch uitje te worden voor de hele familie.Kaarten voor de voorstelling zijn hier te koop.