Belgische weken in Theater De Maagd

Liefhebber van Vlaamse bands, cabaretiers of artiesten? Dan is Theater De Maagd de komende weken jouw thuis. Vanaf 30 maart tot en met 19 april staan er geregeld bekende Vlamingen op het podium. Grote namen zoals Raymond van het Groenewoud (30 maart) en K’s Choice (18 april) reizen af naar Bergen op Zoom. Liever aan avondje lachen? Dan zijn De Bourgondische Belgen en Bas Birker meer geschikt. En vergeet Kommil Foo met de voorstelling Grind op 19 april niet.

Populaire voorstellingen
Dat er veel moois, naast eten en bieren, uit België komt is al wel duidelijk. Dit wordt ook bewezen in de periode 30 maart tot en met 19 april, wanneer diverse grote Vlaamse namen in Theater De Maagd komen optreden.

Deze voorstellingen zijn populair. De bekende artiest Raymond van het Groenewoud komt op 30 maart met zijn bekendere liedjes, zoals ‘Twee meisjes’.

Gevestigde namen
Een andere naam die al jaren meegaat in de muziekwereld is natuurlijk K’s Choice. De band maakte naam op de grote festival weides, zoals Pinkpop. Nu brengen zij een mooie theatervoorstelling naar Bergen op Zoom op donderdag 18 april.

Ook Belle Perez maakt haar opwachting. Deze mooie zangeres weet altijd haar publiek een onvergetelijke avond te bezorgen, zo ook op 12 april.

Kommil Foo komt met een voorstelling over de mens en zijn alledaagse tragiek op 19 april. De toeschouwer wordt daarbij steevast op het puntje van zijn stoel gedwongen: lachen of huilen?

Opkomend talent
In de wereld van de cabaret zijn er veel opkomende Vlamingen die in Nederland misschien nog wat onbekend zijn. Daarom staan op 4 april de Bourgondische Belgen in het theater. Jeron Dewulf (Bekend van de Vlaamse ‘Foute Vrienden’), Jeroen Leenders, Vincent Voeten en Johnny Trash zullen met hun Belgische humor je lachend naar buiten laten gaan.

Een klein beetje valsspelen mag natuurlijk ook. De sympathieke cabaretier én Nederbelg Bas Birker komt naar Gebouw-T. Inderdaad naar het poppodium, waar de zaal wordt omgebouwd naar een echte comedy zaal. Voor sommige een onbekende cabaretier, maar zeker een must-see.