Cyrano

met o.a. Jeroen Spitzenberger
vr 16 mei 20:00
Grote Zaal
vr 16 mei ’25
20:00
Tickets
  • Deze prijs is inclusief € 4,25 (administratiekosten & consumptie)

Jeroen Spitzenberger speelt Cyrano, zijn droomrol. Het iconische liefdesverhaal van Cyrano de Bergerac is een tragikomische klassieker, nu in een gloednieuwe bewerking vol fonkelende poëzie en met livemuziek.

In deze indrukwekkende interpretatie van Cyrano, met een 11-koppige topcast van acteurs en muzikanten, onthult zich een spannende liefdesdriehoek. Cyrano, de charmante en eigenzinnige meesterdichter verbergt zijn liefde voor Roxanne (Shelley Bos) vanwege zijn opvallende lelijke neus. Hij smeedt echter een plan om de knappe Christian (Keanu Visscher) te laten schitteren in de strijd om Roxanne’s hart.

Cyrano is een komedie vol muziek, passie en poëzie. Met spitsvondige teksten scherper dan een sabel. Dit tijdloze verhaal over liefde, zelfbeeld en de druk van de maatschappij – actueler dan ooit in een tijd waarin sociale media de perceptie van ons ideaalbeeld beïnvloeden – is een klassieker die je gezien móet hebben.

Cast
Jeroen Spitzenberger, Shelley Bos, Keanu Visscher, Rian Gerritsen, Rein Hofman, Finn Poncin, Sem Konijn, Inonge Jante Stekelenburg, Julie-Anne Sikkens