Scapino Ballet Rotterdam

Origin X RIDCC
Onderdeel van Onbeperkt Avontuur Abonnement
do 13 mrt 20:00
Grote Zaal
do 13 mrt ’25
20:00
Tickets
  • Deze prijs is inclusief € 4,25 (administratiekosten & consumptie)

Een absurdistisch verhaal en een zoektocht naar hoop in donkere tijden. ‘Origin’ wordt gemaakt door drie opkomende avant-garde dansmakers met een maatschappijkritische blik. Na het winnen van ‘s werelds grootste dansprijs presenteren Sarah Baltzinger & Isaiah Wilson en Olivia Court Mesa nu twee wereldpremières bij Scapino. Beide dansstukken zijn te zien in één programma, met een verbindende dansfilm gecureerd door Cinedans filmfestival rond dezelfde thematiek.

In ‘GOATS’ van het Frans/Luxemburgse duo wordt het hoofdpersonage ondergedompeld in een hallucinerende wereld vol paranoia en waanideeën. ‘The Colors of Darkness’ verkent de lichamelijke en psychologische reactie op tragedie en chaos, een reflectie op collectief trauma, overleven en de weg van duisternis naar kleur. Beide choreografen ontvingen de XL Productie Award van RIDCC, geproduceerd door Scapino.

Voorgesprek
Je kunt bij deze voorstelling een interessant voorgesprek boeken. Deze vindt plaats in de Kapitelenzaal en start om 19:00 uur. Je betaalt hiervoor € 3,50. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Onbeperkt Avontuur Abonnement

Voor slechts € 99,- naar deze en nog veel meer avontuurlijke voorstellingen?

Deze voorstelling maakt deel uit van het Onbeperkt Avontuur Abonnement. Ga het avontuur aan en boek deze voorstelling samen met heel veel andere avontuurlijke voorstellingen voor slechts € 99,- Bij bezoek aan vijf voorstellingen, heb jij je abonnement er al uit! Kijk hier voor meer info en de andere avontuurlijke voorstellingen.

Exclusief in de regio
Deze bijzondere voorstellingen zie je alleen in Bergen op Zoom. Je ziet ze niet in de dichtstbijzijnde theaters en je hoeft er niet voor naar Breda, Rotterdam of Antwerpen! Mooi toch?