Natalon Kwartet

Ode aan Simeon Ten Holt
Onderdeel van Onbeperkt Avontuur Abonnement
zo 5 jan 15:00
Grote Zaal
zo 5 jan ’25
15:00
Tickets
  • Deze prijs is inclusief € 4,25 (administratiekosten & consumptie)

Het Natalon Kwartet, bestaande uit pianisten Petra van Oort, Laura Sandee, Robert Lambermont en Anna van Nieukerken, eert Simeon ten Holt met een betoverende ‘Ode aan Simeon ten Holt’ in theater- en concertzalen wereldwijd. Met Robert Lambermont als vertolker van Ten Holt’s composities, blijft het kwartet trouw aan de visie van de componist, dicht bij de bron. Als enige viervleugelkwartet ter wereld voeren ze al meer dan 20 jaar alle composities van Ten Holt uit. Hun integere benadering wordt geprezen door kenners. Elk concert is een unieke belevenis, waarin de pianisten elkaars ideeën ruimte geven en samen beslissen over de koers.

De hypnotiserende en tijdloze schoonheid van Ten Holts muziek blijft wereldwijd boeien.

Onbeperkt Avontuur Abonnement

Voor slechts € 99,- naar deze en nog veel meer avontuurlijke voorstellingen?

Deze voorstelling maakt deel uit van het Onbeperkt Avontuur Abonnement. Ga het avontuur aan en boek deze voorstelling samen met heel veel andere avontuurlijke voorstellingen voor slechts € 99,- Bij bezoek aan vijf voorstellingen, heb jij je abonnement er al uit! Kijk hier voor meer info en de andere avontuurlijke voorstellingen.

Exclusief in de regio
Deze bijzondere voorstellingen zie je alleen in Bergen op Zoom. Je ziet ze niet in de dichtstbijzijnde theaters en je hoeft er niet voor naar Breda, Rotterdam of Antwerpen! Mooi toch?