PopMonument

Met o.a. Prins S en de Geit, Personal Trainer en meer
za 14 sep 20:00 - 23:59
Grote Zaal - Vrije zitplek
za 14 sep ’24
20:00 - 23:59
Tickets

De 10e editie van muziekfestival in de mooiste monumenten van Bergen op Zoom! Op zaterdag 14 september organiseert het muziekfestival een bijzondere jubileumeditie in de mooiste monumenten van Bergen op Zoom. Ga op ontdekkingsreis en laat je verrassen door bijzondere verhalen, acts, kunst, erfgoed en popmuziek op onverwachte en unieke historische locaties. Vandaag voegen we zes nieuwe namen toe aan het programma.

Bevestigd voor het muziekprogramma: Prins S. en de Geit, Personal Trainer, J. Bernardt, Elephant, De Toegift, Nusantara Beat, Library Card, Amatorski, Bongloard en Cloudsurfers. De laatste namen volgen binnenkort.

Een avondvullend programma aan muziek, monumenten en kunst
De kaartverkoop is gestart. Een regulier festivalticket kost, net als vorig jaar, 37,50 euro. Voor jongeren t/m 27 jaar oud zijn een gelimiteerd aantal goedkopere tickets à 30,00 euro verkrijgbaar.

Alle optredens vinden plaats in de mooiste monumenten van de stad, waaronder in stadspaleis Markiezenhof, de Gevangenpoort, Provoosthuis, Theater De Maagd en Gebouw-T. Met een ticket krijgt de bezoeker toegang tot alle monumenten, muziek en kunst. De 10e editie van PopMonument Bergen op Zoom is op zaterdag 14 september, begint om 19.30 uur en duurt tot 02.00 uur. Binnenkort worden meer namen voor het programma bekendgemaakt.

Tickets via popmonument.nl

(fotograaf: Joy Droogsma)