Wunderbaum

John en Gena
Onderdeel van Onbeperkt Avontuur Abonnement
wo 20 nov 20:00
Grote Zaal - Vrije zitplek
wo 20 nov ’24
20:00
Tickets
  • Deze prijs is inclusief € 4,25 (administratiekosten & consumptie)

John en Gena’ is een anti-Hollywood tragi-komedie geïnspireerd op het leven en werk van het Amerikaanse filmmakerskoppel John Cassavetes en Gena Rowlands. Hun films balanceerden tussen fictie en realiteit, vaak geput uit hun persoonlijke leven. Thema’s als professioneel succes, familieleven en ouder worden komen prominent naar voren, met een melancholische ondertoon die de schaduwzijde van The American Dream belicht. Tegen de Hollywood-cultus introduceerden ze een nieuwe speelstijl, gefilmd op de huid om alle emoties zichtbaar te maken.

Het theaterstuk, met acteurs Elsie de Brauw, Wine Dierickx, Matijs Jansen en Bert Luppes, verkent hun eigen leven in relatie tot dat van John en Gena, en onderzoekt de invloed van succes, liefde, intimiteit, werk en ouder worden op verschillende generaties.

Onbeperkt Avontuur Abonnement

Voor slechts € 99,- naar deze en nog veel meer avontuurlijke voorstellingen?

Deze voorstelling maakt deel uit van het Onbeperkt Avontuur Abonnement. Ga het avontuur aan en boek deze voorstelling samen met heel veel andere avontuurlijke voorstellingen voor slechts € 99,- Bij bezoek aan vijf voorstellingen, heb jij je abonnement er al uit! Kijk hier voor meer info en de andere avontuurlijke voorstellingen.

Exclusief in de regio
Deze bijzondere voorstellingen zie je alleen in Bergen op Zoom. Je ziet ze niet in de dichtstbijzijnde theaters en je hoeft er niet voor naar Breda, Rotterdam of Antwerpen! Mooi toch?