Zvizdal (Chernobyl - so far so close)

Berlin
Onderdeel van Onbeperkt Avontuur Abonnement
do 14 nov 20:00
Grote Zaal - Vrije zitplek
do 14 nov ’24
20:00
laatste kaarten
  • Deze prijs is inclusief € 3,50 (consumptie)

Na een kernproef en reactorontploffing in Pripyat verandert het leven drastisch. Zo’n 90 steden en dorpen binnen een straal van 30 km worden geëvacueerd. Maar Pétro en Nadia, beide boven de 80, weigeren. In Zvizdal, een spookdorp in de besmette zone, trotseren ze een zelfgekozen isolement zonder stromend water of elektriciteit.

BERLIN volgt hen gedurende vijf jaar, en onthult hun dagelijks leven, angsten en hoop. Op het toneel worden grote schermen gecombineerd met maquettes van hun dorp, wat resulteert in een universeel portret van eenzaamheid, armoede, hoop en liefde in een stralingsgevaarlijke omgeving. Zvizdal, geroemd en vertoond over de hele wereld, belicht hun onverwoestbare geest te midden van rampspoed.

Onbeperkt Avontuur Abonnement

Voor slechts € 99,- naar deze en nog veel meer avontuurlijke voorstellingen?

Deze voorstelling maakt deel uit van het Onbeperkt Avontuur Abonnement. Ga het avontuur aan en boek deze voorstelling samen met heel veel andere avontuurlijke voorstellingen voor slechts € 99,- Bij bezoek aan vijf voorstellingen, heb jij je abonnement er al uit! Kijk hier voor meer info en de andere avontuurlijke voorstellingen.

Exclusief in de regio
Deze bijzondere voorstellingen zie je alleen in Bergen op Zoom. Je ziet ze niet in de dichtstbijzijnde theaters en je hoeft er niet voor naar Breda, Rotterdam of Antwerpen! Mooi toch?