Waterlanders

Een modern polderdrama
Onderdeel van Onbeperkt Avontuur Abonnement
wo 23 okt 20:00
Grote Zaal
wo 23 okt ’24
20:00
Tickets
  • Deze prijs is inclusief € 4,25 (administratiekosten & consumptie)

Dit spannende familiedrama van de hand van prijswinnende Koen Caris speelt zich af in een dorp dat geteisterd wordt door water. Wanneer in de tuin van een familie na de zoveelste overstroming een drenkeling aanspoelt, ontketent dit een emotioneel schouwspel dat de onderlinge verhoudingen op scherp zet. Moeder Sofie raakt geobsedeerd door de jongen, wat een kloof tussen de gezinsleden veroorzaakt. Intussen drijft puberzoon Kees steeds verder af. Hoe vinden ze elkaar terug te midden van deze turbulentie?

Met in de hoofdrollen topacteurs Randy Fokke, Paul R. Kooij en Jip Smit, is Waterlanders een messcherp polderdrama dat kijkt als een spannende serie. Deze voorstelling toont op herkenbare wijze hoe verschillende generaties binnen een familie omgaan met een wereld waarin het water oprukt.

Voorgesprek
Je kunt bij deze voorstelling een interessant voorgesprek boeken. Deze vindt plaats in de Kapitelenzaal en start om 19:00 uur. Je betaalt hiervoor € 3,50. Dit is inclusief een kopje koffie of thee.

Onbeperkt Avontuur Abonnement

Deze voorstelling maakt deel uit van het Onbeperkt Avontuur Abonnement. Met dit, inmiddels uitverkocht, abonnement kun je naar selecteerde avontuurlijke voorstellingen in De Maagd. Kijk hier voor meer info en de andere avontuurlijke voorstellingen.

Exclusief in de regio
Deze bijzondere voorstellingen zie je alleen in Bergen op Zoom. Je ziet ze niet in de dichtstbijzijnde theaters en je hoeft er niet voor naar Breda, Rotterdam of Antwerpen! Mooi toch?