Classic Hits in Concert

In Gebouw-T
ma 23 dec 20:00 - 23:00
Poppodium Gebouw-T
ma 23 dec ’24
20:00 - 23:00
Tickets
  • Let op: Kaartjes voor dit concert koop je via Poppodium Gebouw-T

December staat bekend als de maand van de legendarische toplijsten met de grootste klassiekers aller tijden, waaronder natuurlijk de onmiskenbare Top 2000. Dit jaarlijkse hoogtepunt is een festijn waar menig muziekliefhebber reikhalzend naar uitkijkt. Classic Hits In Concert is het evenement dat een extra dimensie toevoegt aan het grootschalige ‘feest der herkenning’ op verschillende radiozenders.

Een grote band van meer dan twintig getalenteerde muzikanten verzorgt een avondvullende show in steeds wisselende samenstellingen. De voorstelling voert het publiek mee naar ultieme meezingers, maar ook naar verrassende pareltjes uit de Top 2000. De avond staat geheel in het teken van tijdloze pop-, rock- en soulklassiekers uit de allergrootste hitlijsten.

Classic Hits In Concert brengt ook nummers die je niet snel live zou verwachten. Het is een mix van herkenning en verrassing, altijd verpakt in een boeiend verhaal. Evergreens, one-hit-wonders, iconische gitaarsolo’s en verborgen juweeltjes volgen elkaar in hoog tempo op. Een eerbetoon aan de pioniers die al jaren standhouden in de lijst der lijsten, met de ambitie om de originele uitvoeringen zo dicht mogelijk te benaderen.

De gespeelde nummers blijven altijd een verrassing, wat een van de sterke punten van het concept is. Het repertoire kan variëren van ABBA tot Led Zeppelin, Prince tot Pearl Jam, Fleetwood Mac tot Foo Fighters, Bowie tot Beatles, of Aretha Franklin tot Tina Turner. Dit avondvullende spektakel is de ideale afsluiter van het jaar of een sprankelende start van het nieuwe jaar, waarmee je het weerzien met vrienden en bekenden net dat extra muzikaal-feestelijke tintje geeft.

Classic Hits In Concert is een kleurrijke show vol dynamiek, mede dankzij zeven zangers en zangeressen met elk hun eigen stemgeluid die elkaar afwisselen. De vocalisten worden ondersteund door een ervaren groep topmuzikanten en indrukwekkende visuele elementen, die gezamenlijk toewerken naar een groots slotakkoord. Classic Hits In Concert heeft een indrukwekkend track record opgebouwd sinds de lancering in 2018. Gedurende de afgelopen zes jaar heeft de formule zich bewezen met een groei in iedere zaal waar ze spelen. Afgelopen jaar tijdens de eerste landelijke tour werden er meer dan 10.000 tickets verkocht in maar liefst 17 prachtige poppodia.

Met o.a. leden van; Wild Romance, The Gathering, The Matthews Baartmans Conspiracy, Jack Poels (solo), Sleeze Beez, Walter Trout, Hollands Got Talent, Physical Graffiti en Steve Conte.