Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show

vr 10 nov 20:00 - 22:00
Grote Zaal
vr 10 nov ’23
20:00 - 22:00
Tickets
  • Deze prijs is inclusief € 4,00 (administratiekosten & consumptie)

Bij Duitse schlagers denken veel mensen aan lange tafels, feesttenten en Oktoberfest. Helaas kleeft dit stigma aan dit genre en wordt er lacherig over gedaan. Maar niet de Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show. Voor eens en voor altijd rekenen zij af met dit stigma. In een absolute hommage en eerbetoon aan de originele Duitse schlager brengt Hanssi Kaiser een avondvullend programma met alle bekende en minder bekende Duitse schlager hits van weleer.

Programma

Meer info
Alleen maar Duitse Schlagers
Bij Duitse Schlagers denken veel mensen aan lange tafels, feesttenten en Oktoberfest taferelen. Helaas kleeft dit stigma aan dit genre en wordt er lacherig over gedaan.

Maar niet de Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show. Voor eens en voor altijd rekenen zij af met dit stigma. In een absolute hommage en eerbetoon aan de originele Duitse Schlager brengt Hanssi Kaiser een avondvullend programma met alle bekende en minder bekende Duitse Schlager Hits van welheer.

Nederland genoot mee van de Duitse Schlagers van Udo Jürgens, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Marianne Rosenberg, Heino en onze eigen Rudi Carell. We kennen ze allemaal: “Ich bin verliebt in die Liebe”, “Schön ist es auf die Welt zu sein” of “Ich bin wie du” maar ook de minder bekende nummers zoals “Uber 7 Brücke”, “Ein Bett im Kornfelt” en “Du bist viel zu schon” passeren de revue.

Geen lange tafels, geen halve liters bier maar in een intieme sfeer in het theater waarin het podium wordt omgetoverd tot een Schlager spektakel wat een uniek tijdsbeeld geeft van de muzikale Duitse Schlager cultuur van Duitsland in de gouden jaren 70 en 80 van de vorige eeuw.

In een 2 uur durende theatershow (inclusief 20 minuten pauze) worden de tijden van de ZDF Hitparade nog eens dunnetjes overgedaan. Vanuit de “huiskamer” van Hanssi is er veel aandacht voor de tijdsgeest en worden de herinneringen aan de schlagers en andere karakteristieke momenten uit de jaren 70 aangeraakt middels korte anekdotes en wetenswaardigheden. Natuurlijk staat de muziek daarbij absoluut centraal.

Misschien wel een onnavolgbare ‘Reise in die Vergangenheit’. Je bent van harte uitgenodigd op een voorwaarde: meezingen verplicht!

Deze voorstelling heeft een pauze.