Crazy Little Things

The Freddie Mercury Story
do 26 okt 20:00 - 22:00
Grote Zaal
do 26 okt ’23
20:00 - 22:00
Tickets
  • Deze prijs is inclusief € 4,00 (administratiekosten & consumptie)

Popjournalist, schrijver, Veronica-DJ en drummer Jean-Paul Heck dook net als bij de vorige show Queen: The Story in het leven van Mercury. Hij ging op pad met een camera om bekende Nederlanders te vragen wat hun herinnering aan de Queen-legende is en trok naar Londen om gesprekken met vrienden van Freddie te filmen voor deze show. 
 
In The Freddie Mercury Story staat alles in het teken van de ongelooflijke songs die de in Zanzibar geboren superster tijdens zijn leven maakte. Al blijft het belangrijkste in deze show de muziek, die door de zevenmanformatie met zanger Marijn Geluk als frontman wordt gespeeld.
 
De Volkskrant schreef in een recensie dat je niet dichter bij de sound van Queen kunt komen dan Crazy Little Things. Leo Blokhuis noemt deze tributeband een heuse sensatie. Voor de nieuwe show werd een ragfijne selectie gemaakt van de beste maar ook meest invloedrijke songs die Freddie Mercury in zijn leven schreef. Daarnaast komen ook andere grote hits van de band voorbij. The Freddie Mercury Story gaat verder waar de film Bohemian Rhapsody ophield.