Davey Turnhout

Niet normaal gelukkig
In unieke setting
vr 26 jan 20:00 - 21:15
Grote Zaal - Vrije zitplek
vr 26 jan ’24
20:00 - 21:15
Geweest

Een normaal en gelukkig leven is voor veel mensen een streven. Maar wanneer ben je nou echt gelukkig en wanneer is je leven normaal? Dat vraagt de talentvolle comedian/cabaretier Davey Turnhout zich hardop af. Wat vinden andere mensen normaal voor een jongeman die net 30 geworden is? Maar met hilarische anekdotes en veel (vaak vlijmscherpe) grappen komt Davey Turnhout tot de kern.

Nationaal Theaterweekend van 26, 27 en 28 januari 2024
Nederland viert het theater tijdens het Nationaal Theaterweekend met vele voorstellingen door heel Nederland én een breed scala aan extra gratis activiteiten. Daarom geniet je tijdens het Nationaal Theaterweekend voor slechts €10,- van Davey Turnhout in De Maagd.

Kleine Zaal Festival
Van 23 t/m 26 januari 2024 wordt het podium van Theater De Maagd omgebouwd tot een Kleine Zaal met een tribune in de absis van de kerk. We laten dan vier heel verschillende voorstellingen zien (klassiek, theater/circus, pop en cabaret), die we normaal niet kunnen presenteren in onze zaal. Bezoek ze alle vier voor slechts €50,-. Selecteer de kaarten voor deze en andere drie en de korting wordt automatisch verwerkt in het winkelmandje. Natuurlijk kun je ook naar een losse voorstelling voor het normale tarief..