Ga je mee

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Katinka Polderman'. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda.

Kalender

Kies een periode:

Alle voorstellingen

Katinka Polderman

Polderman tiert welig

Cabaret/humor

 € 19,50 - normale prijs excl. service- en administratiekosten

prijs = inclusief consumptie

Wegens de grote animo bleek de CKB Theaterzaal te klein voor Katinka. Vandaar dat we haar voorstelling hebben verplaatst naar De Maagd! Kaartjes blijven geldig maar de nummering vervalt. Je kunt dus gaan zitten waar je wilt.

Al ruim 10 jaar geldt droogkloot Polderman als één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse en Vlaamse theaters. Toch maakte ze al 4 voorstellingen vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, doortimmerde liedjes en hilarische oneliners.
En Polderman tiert welig voort, ook in dit 5e programma. Niet met stemverheffingen en schreeuwerij, maar met krulletters, goed gerijmde liedjes en vakkundig afgewogen woorden. Want áls Polderman tiert, dan tiert ze welig!

www.poldermanie.nl

NRC (***)
“De Kaandorpsiaanse air van opgewekte chaos waarmee Polderman deze kolderieke showconstructie uitvoert, geeft de liedjes de kans om te schitteren.  Die liedjes staan centraal en Polderman prijst hun grote variatie in onderwerp aan: van moederschap tot jihadisme. (…) De 35-jarige heeft bewezen tot de besten in het liedjesvak te horen en ze schreef dan ook weer lenig verwoorde songs.“

Telegraaf (****)

“Katinka beschikt nog altijd over de haar zo kenmerkende onderkoelde humor. Haar liedjes blijven haar sterkste troef. Polderman tiert welig is een prettig allegaartje geworden, waar het fijn toeven is. Katinka Polderman is ook mét kind nog steeds erg leuk.”

Theaterkrant (****)
“Het is een optelsom: haar lijzig Zeeuwse tongval, haar presentatie uit de losse pols, de oubollige vorm van het bingo-avondje, de ietwat lompe kledingkeus, het grofbesnaarde, de terloopse gortdroge humor en zelfspot en puik geschreven liedteksten. (…)
Haar teksten zitten altijd geheid goed in elkaar. Vol originele gedachtes, vuile grappen, spot en grappige schaamteloosheid.
Het is Polderman ten voeten uit: met een pesterig lachje en laarzen vol Zeeuwse zuigende klei over je schoongeboende keukenvloer banjeren.”


AD:
“Het is weer een échte Katinka Polderman; gortdroge geestigheid, chaos, ongemak en juweeltjes van liedjes maken haar vijfde one-woman-show tot een heerlijke theaterbelevenis, waarin de Zeeuwse puffend, hijgend, steunend, maar altijd vol goede moed en stuiterend optimisme de hindernisbaan neemt die leven heet. “


Winkelmandje