Ga je mee

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'Fred Delfgaauw'. Als u het onderstaande formulier invult krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Zet in agenda

Zet deze voorstelling in uw persoonlijke agenda.

Kalender

Kies een periode:

Alle voorstellingen

Fred Delfgaauw

Wachtkamer van de liefde

Toneel, CKB Theaterzaal

 € 21,00 - normale prijs excl. service- en administratiekosten

prijs = inclusief consumptie

Winnaar Toneelpublieksprijs
(9,2!)
Paul van Vliet, Hans Dorrestijn, Freek de Jonge, Jeroen van Merwijk, Rob Bloemkolk en Sjaak Bral schreven mee aan deze meesterlijke solovoorstelling. Sjonnie, de bajesklant, de doorrookte weduwe en meneer De Peuter ... Delfgaauw laat zijn personages op onnavolgbare wijze tot leven komen. Hij gebruikt daarbij poppen die bedoeld zijn voor volwassenen.
‘De voorstellingen van Fred Delfgaauw laten zich moeilijk omschrijven. Simpelweg omdat je ze moet zien, moet meemaken. Zijn werk is uniek in Europa en misschien wel in de hele wereld’, schreef de pers eerder over theatermaker en meesterverteller Fred Delfgaauw. Hij won dan ook de Toneelpublieksprijs, met een gemiddelde waardering van 9,2.

www.freddelfgaauw.nl

Over deze voorstelling schreef:

Scènes***: ‘Prachtige poppen, meesterlijk bespeeld…een betoverende voorstelling waarin Delfgaauw met zijn poppen prachtverhalen vertelt. Mooi is ook dat deze verhalen uiteindelijk uitmonden in een dialoog met zijn vader. Delfgaauw speelt die scène adembenemend, het is de enige scène zonder poppen.’

Theaterkrant***: ‘35 jaar ervaring betaalt zich uit…Geniaal is de scène waarin mijnheer De Peuter een sok om zijn hand (en die van Fred Delfgaauw) doet en die als zijn pop laat optreden. Het meesterlijke poppenspel voorkomt dat het verwarrend wordt.

De Stentor***: ‘Poppen geven toneelspeler duidelijk twijfelgezicht. Door zijn meesterlijke techniek komen de koppen van Sjonnie de bajesklant, de keurige heer met het glazen oog en een rokende weduwe als vanzelf tot leven. Tussendoor speelt Delfgaauw zijn bezonnen, maar besluiteloze zelf. Het einde van de voorstelling overtuigt daarom des te meer.’

Kijk en luister

Winkelmandje