Kalender

Kies een periode:

Alle voorstellingen

arrangementen

Je theaterbeleving in De Maagd wordt helemaal compleet met een van onze arrangementen die je gelijk bij de voorstelling kunt boeken! De hieronder vermelde arrangementen (behalve het VIP arrangement) boek je online onder 'Extra' (stap 4) tijdens het bestellen van je tickets. De arrangementen gelden niet voor de CKB Theaterzaal. Hofzaal Markiezenhof arrangementen vind je onderaan deze pagina.

Welkomst arrangement - € 6,00
Te boeken bij alle voorstellingen in De Maagd. Drie kwartier voor aanvang voorstelling staat een tafel voor je gereed met koffie/thee en heerlijke zoete delicatessen.Nageniet arrangement - € 7,50

Te boeken bij alle voorstellingen in De Maagd, behalve jeugdvoorstellingen. Een tafel is voor je gereserveerd, waaraan je kunt genieten van een heerlijke mix van luxe hapjes met drankje naar keuze. Geef voor aanvang van de voorstelling je drankkeuze aan bij de foyerbar!Pauze arrangement - € 3 + je consumptiebon dat aan je ticket zit (of € 5,50 bij voorstellingen zonder consumptiebon)
Niet wachten bij de bar, maar gelijk aanschuiven bij je tafeltje met heerlijke hapjes en drankje naar keuze. Geef voor aanvang van de voorstelling je drankkeuze aan bij de foyerbar!

Surprise arrangement - € 7,50
Te boeken bij alle jeugd- en familievoorstellingen. Laat je verrassen: bij elke jeugdvoorstelling een ander arrangement: pannenkoeken, pizza, frites, poffertjes, kinder 'high tea' ... !!

Wanneer vindt het surprise arrangement plaats (wijzigingen voorbehouden):
Bij 1 middagvoorstelling > na de voorstelling.
Bij 2 middagvoorstellingen > tussen beide voorstellingen in.
Bij 1 avondvoorstelling > voor de voorstelling.

High Tea arrangement - € 16,50
Te boeken bij alle matinees, behalve jeugd- en familievoorstellingen.

VIP arrangement
Speciale ontvangst in onze vernieuwde, gezellige VIP ruimte met koffie, drankjes, hapjes en meer ... voor groepen van min. 15 personen. Een VIP arrangement kunnen we op maat samenstellen. Variërend van een pauze-arrangement tot een complete avond met themabuffet, speciale rondleiding en/of bijpassende workshop. Voor een VIP arrangement neem je contact op met Erik de Rooij, 0164 280501, e.derooij@bergenopzoom.nl

Theatertafelen: een heerlijk beleving!
Dit betekent een compleet avondje uit! Eerst lekker eten bij een restaurant in het historische centrum van Bergen op Zoom en daarna gegarandeerd op tijd in de Maagdfoyer aan de koffie, een half uur voordat de voorstelling begint. De restaurants die meedoen zijn:

Restaurant 't Spuihuis - Spui 1 - € 29,50 (excl. drankjes)
Restaurant Hemingway - Grote Markt 36 - € 29,50 (excl. drankjes)
Grand Bar & Grill De Moor - Grote Markt 29 - € 27,50 (excl. drankjes)
Restaurant 't Geheim van Bergen - Bosstraat 20 - € 28,50 (excl. drankjes)

Met veel passie zorgen hun teams voor culinair genot bij een speciaal samengesteld driegangenmenu. Zie op hun website of informeer bij het restaurant wat dit menu inhoudt. Meer informatie over de restaurants vind je ook hier.

Het arrangement Theatertafelen kun je bij alle voorstellingen in De Maagd boeken die om 20:00 beginnen (m.u.v. voorstellingen die een voorbespreking hebben). Je vindt het onder 'Extra' (stap 4) tijdens het bestellen van je tickets.
Wij zorgen voor de reservering in het restaurant van je keuze. Je wordt daar om 18:00 verwacht (in t 'Geheim van Bergen om 17:30) en bent om 19:30 weer in de foyer van De Maagd.

Brunch buffet - € 24,50
Na afloop van alle ochtendconcerten in de Hofzaal Markiezenhof een gezellige en smakelijke brunch inclusief koffie/thee/melk in het aangrenzende La Pucelle.

Tafelen aan het Hof - € 27,50 (excl. drankjes)
Voorafgaand aan de avondvoorstelling in de Hofzaal Markiezenhof heerlijk genieten van een drie gangen menu in het aangrenzende La Pucelle.

Winkelmandje